image

Fulltextové vyhledávání

Parametrické vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Klimatizace > Klimatizace Samsung

Klimatizace Samsung

Klimatizace Samsung: přední technologie a vysoká kvalita

Klimatizace Samsung jsou známé po celém světě pro svou přední technologii a vysokou kvalitu. Díky neustálému výzkumu a inovacím přináší Samsung na trh produkty, které nejen efektivně regulují teplotu, ale také zlepšují kvalitu vzduchu v interiérech. S řadou patentovaných technologií a funkcí, klimatizace Samsung představují ideální volbu pro ty, kteří hledají spojení pohodlí, efektivity a designu.


Zobrazeno 5 položek
  • Samsung AR35

    Výbava
    žádná
    Nízká cena
    Ano
    Účinost chlazení
    A++
    Účinost vytápění
    A+

    klimatizace Samsung AR35
  • Samsung Cebu

    Výbava
    nižší střední
    Účinost chlazení
    A++
    Účinost vytápění
    A+

    Klimatizace Samsung Cebu
  • Samsung WindFree Comfort

    Výbava
    střední
    Doporučujeme
    Ano
    Účinost chlazení
    A++
    Účinost vytápění
    A+

    klimatizace Samsung WindFree Comfort
  • Samsung WindFree Avant

    Výbava
    střední
    Účinost chlazení
    A++
    Účinost vytápění
    A++

    klimatizace Samsung WindFree Avant
  • Samsung WindFree Elite

    Výbava
    vysoká
    Pro náročné
    Ano
    Účinost chlazení
    A+++
    Účinost vytápění
    A+++

    klimatizace Samsung WindFree Elite
Zobrazeno 5 položek

Představení Wind-Free technologie

Klimatizace Samsung jsou známé svou špičkovou kvalitou a inovativními funkcemi. Jednou z nejzásadnějších novinek je Wind-Free technologie, která zajišťuje rovnoměrné rozložení chladného vzduchu po celém prostoru bez nepříjemného pocitu průvanu. Tato technologie eliminuje tvorbu silných proudu vzduchu, což zvyšuje komfort užívání klimatizace.

Tichý provoz klimatizací Samsung díky pokročilému kompresoru

Dalším klíčovým prvkem klimatizací Samsung je extrémně tichý kompresor vybavený tlumící jednotkou s dvojitou trubicí. Tato inovace umožňuje používat klimatizaci kdykoliv bez obav z rušení, což je ideální pro noční provoz nebo pro použití v tichých pracovních prostředích.

Vysoká účinnost a čistota vzduchu u klimatizací Samsung

Klimatizace Samsung Wind-Free jsou vybaveny filtrem Easy Filter Plus, který se nachází na vnější straně jednotky pro snadné vyjmutí a čištění. Tento filtr zajišťuje, že tepelný výměník zůstává čistý, a tím podporuje dlouhodobě vysokou efektivitu klimatizace a zajišťuje, že vzduch v místnosti je čistý a zbavený nebezpečných nečistot.

Unikátní vlastnosti pro maximální pohodlí

Klimatizace Samsung nejenže přinášejí tichý provoz, ale také nabízí unikátní kruhový chod v rozsahu 360 stupňů, který zajišťuje dosažení požadované teploty v celé místnosti. Tato funkcionalita je doplněna senzorem pohybu, který automaticky reguluje provoz klimatizace na základě přítomnosti osob v místnosti, čímž výrazně snižuje provozní náklady.

Úspory nákladů a využití jako tepelné čerpadlo

Díky vysoké energetické účinnosti a možnosti využití jako tepelné čerpadlo mohou klimatizace Samsung značně snížit vaše roční náklady na vytápění a chlazení. Tento systém poskytuje efektivní a ekonomické řešení pro regulaci teploty ve vašem domově skrze celý rok.

Vyberte si svou ideální klimatizaci Samsung

Prozkoumejte náš katalog a zjistěte, která klimatizace značky Samsung nejlépe odpovídá vašim potřebám. Nabízíme široký výběr modelů, které se liší nejen funkcemi, ale i designem, aby dokonale zapadly do vašeho interiéru a životního stylu.

 

Kromě funkce chlazení mohou tedy klimatizace dále:

  • Vytápět
  • Čistit vzduch
  • Odvlhčovat
  • Přisávat čerstvý vzduch z venku
  • Mít funkci ventilátoru

Bezesporu je snižování teploty a s tím spojené vlhkosti stále tím největším benefitem, který instalací klimatizace získáme. Ale i na další funkce je potřeba brát zřetel. Jsme si jisti, že zákazníci velice ocení i účinnou filtraci vzduchu od všech možných alergenů, jako je prach apod. Kdo by totiž nechtěl dýchat naprosto čerstvý vzduch a ušetřit si tak nejrůznější nepříjemnosti, které nám alergeny mohou způsobit?

A co teprve skutečnost, že si klimatizací můžeme i vytopit celou místnost? Zdá se vám to jako něco nesmysluplného? Přesvědčíme vás o opaku. Klimatizace totiž funguje na stejném principu přečerpávání tepla jako tepelné čerpadlo. Stačí tedy, aby byla klimatizační jednotka vybavena reverzním chodem k chlazení. V takovém případě ji pak lze opravdu použít ke zvyšování teploty. Možná vás překvapí, že běžné klimatizace dokáží vytopit vnitřní prostory až do -15°C venkovního mrazu. Klimatizace, které jsou optimalizované pro režim tepelného čerpadla, jsou v tomto ohledu schopny topit dokonce až do -25°C.