image

Fulltextové vyhledávání

Parametrické vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Klimatizace > Klimatizace Daikin

Klimatizace Daikin

Klimatizace Daikin patří k vysoce kvalitním klimatizacím na našem trhu. Vyznačují se vysokým komfortem, energetickou účinností a spolehlivostí. Samozřejmostí je jejich ovládání pomocí mobilní aplikace. Produkty Daikin s chladivem R-32 snižují dopad na životní prostředí na 68% a stávají se tak energeticky méně náročnými.

Součástí klimatizace Daikin Sensira je kyvný kompresor, který zaručuje větší úsporu energie, nižší riziko poruchy a opravdu tichý chod bez vibrací. Navíc jsou díky kompaktním rozměrům vnitřních jednotek naprosto nenápadným doplňkem vašeho bytu či domu. Některé druhy klimatizací Daikin disponují 3D tokem vzduchu, což zaručuje proudění vzduchu do všech koutů místností, a také stříbrným filtrem, který čistí vzduch od všech nebezpečných nečistot.

Náročnější uživatelé ocení zajisté i výbavu ve formě snímače pohybu ve dvou směrech. Zjistí-li snímač pohyb osoby v místnosti, nasměřuje chladný vzduch jinam, aby tak nedošlo k nepříjemnému proudění vzduchu na člověka. Zároveň pokud v místnosti nezaznamená pohyb, přepne se automaticky do šetřícího režimu. Díky tomu se z ní stává naprosto účinné a úsporné řešení.

Samozřejmostí už je v dnešní době také ovládání klimatizace pomocí mobilní aplikace, díky čemuž můžete nastavit požadované chlazení téměř odkudkoli.
Klimatizací Daikin je mnoho druhů, podívejte se do našeho katalogu.

Více textu


Zobrazeno 11 položek
Zobrazeno 11 položek

Kromě funkce chlazení mohou tedy klimatizace dále:

  • Vytápět
  • Čistit vzduch
  • Odvlhčovat
  • Přisávat čerstvý vzduch z venku
  • Mít funkci ventilátoru

Bezesporu je snižování teploty a s tím spojené vlhkosti stále tím největším benefitem, který instalací klimatizace získáme. Ale i na další funkce je potřeba brát zřetel. Jsme si jisti, že zákazníci velice ocení i účinnou filtraci vzduchu od všech možných alergenů, jako je prach apod. Kdo by totiž nechtěl dýchat naprosto čerstvý vzduch a ušetřit si tak nejrůznější nepříjemnosti, které nám alergeny mohou způsobit?

A co teprve skutečnost, že si klimatizací můžeme i vytopit celou místnost? Zdá se vám to jako něco nesmysluplného? Přesvědčíme vás o opaku. Klimatizace totiž funguje na stejném principu přečerpávání tepla jako tepelné čerpadlo. Stačí tedy, aby byla klimatizační jednotka vybavena reverzním chodem k chlazení. V takovém případě ji pak lze opravdu použít ke zvyšování teploty. Možná vás překvapí, že běžné klimatizace dokáží vytopit vnitřní prostory až do -15°C venkovního mrazu. Klimatizace, které jsou optimalizované pro režim tepelného čerpadla, jsou v tomto ohledu schopny topit dokonce až do -25°C.