image

Fulltextové vyhledávání

Parametrické vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Klimatizace > Klimatizace Haier

Klimatizace Haier

Klimatizace Haier: spojení účinnosti a designu

Proč zvolit klimatizace Haier?

Klimatizace Haier nabízí úsporné řešení pro chlazení vašeho bytu, domu či jiných prostor. Nejenže poskytují chladný vzduch během teplých letních dnů, ale zároveň zajišťují zcela čistý vzduch bez přítomnosti bakterií a alergenů. Díky pokročilým filtračním systémům se můžete těšit na zdravější prostředí ve vašem domově.


Zobrazeno 7 položek
  • Haier MULTI 3S

    Doporučujeme
    Ano
    Pro náročné
    Ano
    Účinost chlazení
    A+++
    Účinost vytápění
    A++

    Ohřev bojleru odpadním teplem klimatizace
  • Haier Revive

    Výbava
    nízká
    Nízká cena
    Ano
    Účinost chlazení
    A++
    Účinost vytápění
    A+

    Klimatizace Haier Revive
  • Haier Pearl

    Výbava
    střední
    Nízká cena
    Ano
    Účinost chlazení
    A++
    Účinost vytápění
    A+

    klimatizace Haier Pearl
  • Haier Flaxis Plus

    Výbava
    vysoká
    Doporučujeme
    Ano
    Nejprodávanější
    Ano
    Účinost chlazení
    A+++
    Účinost vytápění
    A++

    Klimatizace Haier Flaxis Plus
  • Haier Expert

    Výbava
    vysoká
    Doporučujeme
    Ano
    Účinost chlazení
    A+++
    Účinost vytápění
    A++

    klimatizace Haier Expert
  • Haier Parapetní Jednotka

    Výbava
    vysoká
    Parapetní jednotka
    Ano
    Účinost chlazení
    A++
    Účinost vytápění
    A+

    Klimatizace Haier Parapetní jednotka
  • Haier Jade

    Výbava
    ultimátní
    Pro náročné
    Ano
    Účinost chlazení
    A+++
    Účinost vytápění
    A+++

    klimatizace Haier Jade
Zobrazeno 7 položek

Design a tichý provoz klimatizací Haier

Elegantní a nenápadný design klimatizací Haier se snadno začlení do každého interiéru, přičemž nezanechává estetický dojem na vedlejší koleji. Při hlučnosti již od 16 dB jsou tyto klimatizace mezi nejtiššími na trhu, což umožňuje jejich nepřetržité používání bez rušení domácího klidu.

Snadné ovládání klimatizací Haier

Vnitřní jednotky jsou vybaveny přehledným LCD displejem, který výrazně usnadňuje ovládání a nastavení klimatizace podle vašich potřeb. Nabídka modelů pokrývá širokou škálu od jednodušších až po pokročilé jednotky, přičemž každá z nich je navržena tak, aby nabídla optimální komfort a efektivitu.

Klimatizace Haier, inovace pro každého

Klimatizace Haier přinášejí řadu inovativních funkcí, jako je senzor pohybu, který zabraňuje přímému foukání chladného vzduchu na osoby v místnosti. Tato inteligentní funkce zvyšuje komfort používání a zajišťuje rovnoměrné rozložení teploty v prostoru.

Splitové a multisplitové řešení klimatizací Haier

Nabízíme jak splitové, tak multisplitové klimatizace Haier, což vám umožní zvolit nejlepší řešení pro vaše specifické potřeby a konfigurace prostoru. Každý typ instalace nabízí své unikátní výhody a je navržen pro maximální účinnost a pohodlí.

Energetická efektivita a ekonomičnost

Díky nejmodernějším technologiím dosahují klimatizace Haier energetické třídy A+++, což znamená významné úspory energie a nižší náklady na provoz. Tato efektivita je zachována jak v režimu chlazení, tak i vytápění, s možností vytopit prostory i při extrémně nízkých venkovních teplotách až do -20°C.

Ovládání na dálku

Klimatizace Haier přinášejí možnost ovládání klimatizace prostřednictvím mobilního telefonu, což vám umožňuje nastavit ideální teplotu v domácnosti odkudkoli. Tato flexibilita zajišťuje, že se vždy vrátíte do příjemně vyvětraného a teplého domova.

Prozkoumejte naši nabídku klimatizací Haier

V naší nabídce najdete široký výběr klimatizací Haier, od základních modelů až po ty nejmodernější, vybavené pokročilými funkcemi pro maximální komfort a úsporu energie. Prohlédněte si katalog a objevte, jak může klimatizace Haier proměnit vaše prostředí ve zdravější, pohodlnější a úspornější místo k životu.

 

 

Kromě funkce chlazení mohou tedy klimatizace dále:

  • Vytápět
  • Čistit vzduch
  • Odvlhčovat
  • Přisávat čerstvý vzduch z venku
  • Mít funkci ventilátoru

Bezesporu je snižování teploty a s tím spojené vlhkosti stále tím největším benefitem, který instalací klimatizace získáme. Ale i na další funkce je potřeba brát zřetel. Jsme si jisti, že zákazníci velice ocení i účinnou filtraci vzduchu od všech možných alergenů, jako je prach apod. Kdo by totiž nechtěl dýchat naprosto čerstvý vzduch a ušetřit si tak nejrůznější nepříjemnosti, které nám alergeny mohou způsobit?

A co teprve skutečnost, že si klimatizací můžeme i vytopit celou místnost? Zdá se vám to jako něco nesmysluplného? Přesvědčíme vás o opaku. Klimatizace totiž funguje na stejném principu přečerpávání tepla jako tepelné čerpadlo. Stačí tedy, aby byla klimatizační jednotka vybavena reverzním chodem k chlazení. V takovém případě ji pak lze opravdu použít ke zvyšování teploty. Možná vás překvapí, že běžné klimatizace dokáží vytopit vnitřní prostory až do -15°C venkovního mrazu. Klimatizace, které jsou optimalizované pro režim tepelného čerpadla, jsou v tomto ohledu schopny topit dokonce až do -25°C.